Global

Hovedkontor

Kontaktinformasjon for medac

medac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate m.b.H.
Theaterstraße 6
22880 Wedel, Germany
Tel.: +(49)4103-8006-0
Fax: +(49)4103-8006-100
E-Mail: contact(at)medac.de
Internet: www.medac.de

Konsernets hovedkontor

medac GmbH
Theaterstraße 6
22880 Wedel

Selskapets hovedkontor

Register Court
District Court of Pinneberg
HRB 12042 PI

Kompetent tilsynsmyndighet

Landesamt für soziale Dienste (State Social Services Office)
Dezernat Arzneimittelüberwachung
Gartenstraße 24
24534 Neumünster

Administrerende direktører     

Frank Generotzky
Frank Lucaßen 
Heiner Will

Identifikasjonsnummer for merverdiavgift

DE 118579535

Ansvarsfraskrivelse

Dette nettstedet gir generell informasjon om medac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate mbH (heretter: medac GmbH) og selskapets produkter. Bruk av nettstedet og all informasjon som finnes der, etablerer ikke noe kontraktsforhold. medac GmbH forbeholder seg retten til når som helst å endre, modifisere eller fjerne innholdet på dette nettstedet etter eget skjønn og uten forvarsel. Informasjonen på dette nettstedet utgjør på ingen måte profesjonell rådgivning, og den erstatter ikke råd fra eller behandling av en lege. Rådfør deg med lege og/eller kvalifisert helsepersonell i alle helsespørsmål.Pakningsvedlegget eller preparatomtalen i den mest oppdaterte versjonen er alltid bindende for bruken av et legemiddel. Ta direkte kontakt med oss hvis du har spesifikke spørsmål om legemidler fra medac GmbH.

Vi garanterer ikke at informasjonen som publiseres på nettstedet vårt er fullstendig eller nøyaktig, eller at materialet på nettstedet er oppdatert. medac GmbH er ikke ansvarlig for skader som oppstår som følge av bruk av informasjonen som publiseres på dette nettstedet.

Nedlasting av filer/programvare skjer på eget ansvar. medac GmbH er ikke ansvarlig for skader (forårsaket av f.eks. virus) eller tap av data som direkte eller indirekte skyldes bruk av filer/programvare.

Inkluderingen av hyperkoblinger på nettstedet vårt er utelukkende en tjeneste for brukerne av nettstedet vårt. Innholdet som det lenkes til på nettstedet til medac GmbH, er meninger og innhold fra tredjeparter, og medac GmbH gjør seg ikke innholdet og informasjonen ved å lenke til dem. medac GmbH er ikke ansvarlig for tilgjengeligheten og innholdet på de lenkede nettstedene. medac GmbH påtar seg ikke noe ansvar i denne forbindelse.

Our global offices

Lock

Gå videre

De følgende sidene inneholder legemiddelinformasjon kun for helsepersonell.