Misjon

Forbedring av menneskers helse, i dag og i morgen

I medac-konsernet mener vi at helse er menneskers mest verdifulle ressurs. Den er noe vi aldri kan ta for gitt. Siden 1970 har det vært vår misjon å forbedre livskvaliteten til pasienter over hele verden ved å tilby den beste medisinske behandlingen som finnes.
Forbedring av menneskers helse, i dag og i morgen

Fast bestemt på å tilby viktige behandlinger

Som et legemiddelfirma med virksomhet over hele verden arbeider vi kontinuerlig med å forbedre godkjente legemidler og med å utvikle innovative behandlinger innen revmatologi, urologi, hematologi og onkologi. Det er vår misjon å forsyne pasienter over hele verden med høykvalitets originalprodukter, generiske og biotilsvarende legemidler samt diagnostikk.

Som eksperter med lidenskap for våre fag fokuserer vi vår forskning på pasientenes og kundenes behov. Vi er en vesentlig aktør innen helse og jobber utrettelig sammen med våre samarbeidspartnere for å oppfylle strenge krav.

Vi verdsetter relasjoner. Det betyr at vi investerer i å skape god kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere. Hos medac tar vi oss god tid, stiller de rette spørsmålene, lytter nøye og gjør dine utfordringer til våre egne. Vi stoler på vår egen kompetanse, tar solide beslutninger og flytter hele tiden grensene for hva som er mulig. Vår indre drivkraft forutsetter at vi ikke godtar begrensninger, alltid gjør det lille ekstra og ikke gir oss før vi kan levere skreddersydde og virksomme løsninger.

Vi mister aldri vår misjon av syne i vårt arbeid og styres av vårt langsiktige mål: Å forbedre menneskers helse, nå og i fremtiden.

Les mer om medac

Engasjement

Ansvarlighet, integritet og mangfold hos medac

Vårt engasjement spenner fra bærekraftige leverandørkjeder og miljøinitiativer til et mangfoldig og anerkjennende arbeidsmiljø.

Historie

Med lokale røtter: Fra Wedel ut til verden

Fra lokal distribusjon av nisjeprodukter til egenproduksjon av biofarmasøytiske produkter: Utforsk medacs historie om vekst siden 1970.

Ledelse

Å lede medac inn i fremtiden: Vår ledelse

Som et privat selskap med utspring i SMB-sektoren følger vi en verdiorientert ledelsesstrategi basert på tillit og partnerskap.
Lock

Gå videre

De følgende sidene inneholder legemiddelinformasjon kun for helsepersonell.