Om oss

Tyske røtter og global visjon
Medac er et globalt legemiddelfirma med hovedkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har spesialisert oss på å utvikle, fremstille og markedsføre legemidler til behandling av visse typer kreft og autoimmune sykdommer. Våre produkter er utviklet og produsert i Tyskland og brukes i dag i mer enn 90 land.

Hvert menneske har unike behov
Det er ofte pasienter med alvorlige og ofte kroniske sykdommer som får foreskrevet legemidlene våre. Vi setter æren vår i å kunne tilby flere behandlingsmuligheter, slik at helsepersonellet kan gi den mest fordelaktige behandlingen til den enkelte pasienten. Fordi alle mennesker er unike og har personlige behov og ønsker ifht. til sin sykdom.

Innenfor spesialområdene våre har vi innovative nisjeprodukter som kan hjelpe pasienter med sjeldne sykdommer og unike behov. Andre kan ha større nytte av et veletablert legemiddel som vi leverer på konkurransedyktige vilkår. Vi tilbyr behandlingsmulighetene, slik at helsepersonellet kan velge den riktige behandlingen.

Utvikling av nye legemidler eller forbedring av etablerte behandlingsformer
I mer enn 40 år har Medac bidratt til den medisinske utviklingen og kunnskapen. Dette engasjementet har vi økt ytterligere de seneste årene, og vi fortsetter med å investere både i forskning, kliniske utprøvninger og farmasøytisk utvikling av nye doseringsformer.

Innovasjon betyr for oss å gjøre tingene bedre og smartere enn i dag. Dette gjøres med både store og små skritt. Slik sett har vi både prosjekter der vi sikter mot å utvikle et helt nytt, banebrytende legemiddel, samtidig som vi investerer i å videreutvikle og forbedre velprøvde, etablerte legemidler.

Vi har flere lovende utviklingsprosjekter på gang som vi tror kan være til nytte for pasientene, særlig innen visse krefttyper samt autoimmune sykdommer.

Om Medac

Les mer om Medacs organisasjon.

Om Medac Skandinavia

Les mer om Medac Skandinavia.